Električni klavir ROLAND FP 30X w – SET S STOJALOM IN PEDALI

927.00 z DDV

Električni klavir ROLAND z obteženim tipkami Ivory Touch (Escapement), 37 različnimi zvoki, ritmi in možnost Bluetooth povezave s tablico ali telefonom.
Priloženo je originalno stojalo ROLAND KSC 70 WH ter pedalni del Roland KPD 70 WH.

Električni klavir z 88 obteženimi klavirskimi tipkami z akcijo Escapement, je prava izbira za nakup.Vgrajen tudi Bluetooth audio in Bluetooth midi vmesnik.

Na voljo po naročilu

Električni klavir ROLAND FP 30X w - SET S STOJALOM IN PEDALI

Električni klavir ROLAND FP 30 X z originalnim stojalom ROLAND KSC70 in pedali ROLAND KPD 70 .
ROLAND FP 30X WH je novi, izboljšani in nadgrajeni model nadvse priljubljenega prenosnega klavirja ROLAND FP 30. Če želite kakovosten instrument, a imate omejen proračun, je FP 30 X prava rešitev in iz serije prenosnih klavirjev Fp. Ta tanek in eleganten prenosni klavir, ki uravnoteži cenovno dostopnost z vrhunskimi zmogljivostmi, temelji na osnovnem modelu FP-10 z izboljšanimi zvoki, zmogljivejšimi zvočniki in večjo polifonijo. FP-30X v sebi združuje vrhunsko Rolandovo tehnologijo vzorčenja zvoka klavirja – SuperNaturalPiano ter 88 klavirskih tipk obtežitve PHA-4 Standard (escapement) . Gre za popoln domači instrument za izkušene pianiste ali začetnike. S povezavo Bluetooth (midi in audio) je zelo primeren za učenje, predvsem pa za vse pianiste, ki želijo razviti svoje sposobnosti ali nastopati na manjših prireditvah.88 tipk PHA4 STANDARD (escapement), ivory touch256 glasna polifonijaZvoki: klavir – 12, električni klavir – 20, ostali zvoki – 24Dual, splitVgrajen metronomSnemalnikFunkcije transposeBluetooth Audio, Bluetooth Midi (za sistem Android in Ios)Aplikacije: PianoEveryDay (Roland), Piano Designer (Roland)Dimenzije: 1,300 (W) x 284 (D) x 151 (H) mm, teža: 14,8 kg

Morda vam bo prav tako všeč…