O nas
Pozdravljeni!

Naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 1992. Specializirano je za prodajo instrumentov s tipkami – električni in klasični pianini in klavirji, klaviature, električne harmonike ter digitalne sakralne orgle.
Smo generalni zastopnik za prodajo sakralnih orgle Viscount in  pooblaščeni prodajalec za električne klavirje ROLAND in YAMAHA;  svoj prodajni program el. klavirjev smo dopolnili s proizvajalci električnimi klavirji KAWAI, CASIO, DEXIBELL, STANDORF.

Prodajni program smo dopolnili tudi s prodajo dodatne opreme za glasbila ter z brenkali, tolkali, pihali in trobili in ostalimi instrumenti.  V svojem prodajnem programu nudimo tudi glasbeno literaturo ter notne zvezke.

Junija 2023 smo zaprli maloprodajno enoto v Domžalah in od takrat delujemo samo preko spleta.

 

Naša dejavnost

Popravila klavirjev in pianinov

Vaš instrument tudi servisiramo. V primeru, da želite pianino ali klavir obnoviti oz. restavrirati, se dogovorimo za ogled in vam na podlagi...

Preberi več

Uglaševanje klavirjev in pianinov

Ukvarjamo se tudi s storitveno dejavnostjo, in sicer z uglaševanjem pianin in klavirjev, servisom in prenovo pianin in klavirjev.

Preberi več

Spletna prodaja

Izdelke, ki jih prodajamo v naši trgovini, lahko naročite tudi preko spleta. Naročeno  blago lahko plačate po spletu in prevzamete osebno v...

Preberi več