ROLAND GP 607 PE

5,699.00 z DDV

Vrhunski električni klavir v obliki “baby grand” klavirja, ki lahko krasi vaš dom, dvorano ali večnamenski prostor. Čudovit klavirski zvok je možno tudi dodatno oblikovati preko Bluetooth povezave z brezplačno aplikacijo za Android ali Ios uoprabnike.

– 88 lesenih tipk ivory touch PHA 50 – escapment
– neomejena polifonija – modeliran zvok
– 307 zvokov
– možnost oblikovanja zvoka preko aplikacija PIANO DESIGNER
– vgrajene skladbe, tehnične vaje in lestvice – možnost prikaza na zaslonu telefona ali tablice
– vgrajeni zvočniki  20 w + 2 x 20w + 2 x 5w
– predvajanje wav formata
– Bluetooth audio, Bluetooth midi
– dimenzije: 1407 mm x 949 mm x 927 mm
– teža: 86 kg
– dobavljiv v črni lakirani ali beli lakirani barvi
– na zalogi v črni lakirani barvi

Na voljo po naročilu

Šifra: GP 607 ROLAND Kategoriji: , Oznake: , , ID izdelka:1941

ROLAND GP 607 PE

Roland električni klavir GP 607 je popoln dodatek vašemu domu. Eleganten digitalni mini klavir v polirani ebenovini ali beli barvi - GP607 se pokloni klasični obliki klavirja z impozantno, a elegantno obliko. Čeprav je njegov videz tradicionalen,  se v njem skriva najnovešja tehnologija s področja digitalizacije klavirskega zvoka.   Brez dvoma - tradicionalen klavir po videzu izstopa v dnevni sobi in ji daje posebno noto. Roland GP607, ki je na voljo v polirani ebenovini ali polirani beli barvi, vam daje klasičen videz in občutek mini klavirja, igranje pa lahko celo začnete tako, da preprosto odprete pokrov in pritisnete tipke. Toda ta digitalni model vam zaradi zanesljivega vgrajenega zvočnega procesorja prihrani stroške rednega vzrdževanja klasičnega instrumenta. Roland GP 607 je enostavno premikati po vašem domu, da najdete popoln položaj. Povezljivost Bluetooth® vam omogoča brezžično pretakanje skladb iz tablice/telefona prek zmogljivih 4.1-kanalnih zvočnikov GP607.


Tehnologija SuperNATURAL Piano Modeling ponuja izjemno realističen klavirski zvok in skupaj z ekspresivnim dotikom nove tipkovnice PHA-50 zagotavlja izkušnjo igranja, ki bo zadovoljila vsakega poznavalca. Številne vgrajene učne funkcije – vključno s povezavo z aplikacijami za učenje klavirja – bodo zagotovile, da boste ostali motivirani in da se bodo vaše klavirske sposobnosti nenehno izboljševale.  Ne glede na to, ali želite osupljivo lep dodatek svojemu bivalnemu prostoru ali prefinjen mini klavir, ki podpira vašo družino, ko se uči igrati, GP607 v vaš dom prinaša lepoto, eleganco in vzpodbudno klavirsko izvedbo.  
 

Morda vam bo prav tako všeč…