SONUS 60 digitalne sakralne orgle

12,370.00 z DDV

Digitalne sakralne orgle SONUS 60 nudijo najmogočnejši zvok orgel v najmanjšem ohišju s 3 manuali ter s tehnologijo obdelave orgelskega zvoka Physis ®! Zahvaljujoč zvoku, ki prihaja iz več virov, lahko simuliramo več simulacij odmevov zvoka s  sten, stropa in tal . Novi sistem ‘Pipe-org real audio rendering’ (z 8.1 kanali in 13 zvočniki) poskrbi, da ima organist občutek, da je v središču odrskega izvajanja.

Na voljo po naročilu

SONUS 60 digitalne sakralne orgle

SONUS 60 so 3 manualne orgle z 32 notnim pedali in 60 registrskimi zvoki, od katerih lahko pri vsakem izberemo na stotine glasov orgel in orkestra.

SONUS 60, ki je na voljo v obdelavi konzole iz lesa in laminata, ima 8 slogov orgel (4 prednastavljene in 4 programabilne), ki omogočajo organistu, da ustvari in shrani neskončno število kombinacij, bodisi na 128 notranjih pomnilniških mestih ali zunaj pomnilnika USB.

Nastavitve parametrov so enostavno dostopne prek grafičnega zaslona na sprednji plošči. Tipkovnica v slogu “Tracker Action” natančno zazna dotik s pridobivanjem hitrosti aktiviranja tipk, kar omogoča  učinek “Tracker Touch”. Sonus 60, ki je bil razvit z nagrajeno in patentirano tehnologijo fizičnega modeliranja Physis®, reproducira fizične pojave, ki so vključeni v generiranje zvoka orgel. Ob tem je sposoben ustvariti najbolj pristen zvok cerkvenih orgel.

Nastavitve parametrov so enostavne za dostop, spreminjanje in shranjevanje prek grafičnega zaslona na sprednji plošči. SONUS 60 uporablja revolucionarno nov zvočni sistem, ki ga je razvil Viscount, imenovan RAR (Real Audio Rendering). Lahko simulira več zvočnih odsevov sten, projicira organista v središče in ga vključi v nepozabno zvočno izkušnjo – tudi iz njihove dnevne sobe ali studia.

Morda vam bo prav tako všeč…