Električni klavir ROLAND DP 603 PE

2,699.00 z DDV

Privlačnost električnega klavirja ROLAND DP603 ni le v obliki, temveč tudi v vrhunski kvaliteti klavirskega zvoka z Rolandovo najnovejšo tehnologijo SuperNATURAL Piano Modeling. Vrhunska tipkovnica električnega klavirja ROLAND DP 603 PE – PHA-50 vam nudi popoln občutek igranja klasičnega instrumenta.

Električni klavir ROLAND DP 603 PE v sebi združuje minimalistični videz z vrhunsko vgrajeno tehnologijo, zaradi katere je igranje na ta instrument  “sanjsko”. Ta najnovejši digitalni klavir ima enak zvočni mehanizem kot Rolandovi vodilni modeli LX/HP in slišali boste prednosti tehnologije klavirskega zvoka  SuperNATURAL Piano Modeling.  Očarani  boste tudi nad novo tipkovnico PHA-50, katere mešanica lesa in oblikovanega materiala pomeni, da igrate kot na tipki iz tradicionalne slonovine, vendar brez povezanega vzdrževanja in stroškov.

Na voljo po naročilu

Električni klavir ROLAND DP 603 PE

Ko ste končno izpopolnili videz svojega doma, si želite, da bi prostor dobil »dušo«. Predstavljamo vam Roland DP603 PE - nov digitalni klavir, katerega elegantno ohišje in minimalističen dizajn se popolnoma ujemajo z vašim sodobnim bivalnim prostorom. Privlačnost DP603 PE ni le v obliki, temveč tudi v vrhunski kvaliteti klavirskega zvoka z Rolandovo najnovejšo tehnologijo SuperNATURAL Piano Modeling. Vrhunska tipkovnica PHA-50 vam nudi popoln občutek igranja klasičnega instrumenta. Vgrajeni izbor praktičnih funkcij je podprt z brezžično povezavo Bluetooth s tabličnim računalnikom ali pametnim telefonom, ki omogoča predvajanje zvoka in povezljivost z najnovejšimi aplikacijami. Roland DP603 PE, ki združuje klasične zvoke s sodobnim dizajnom, je kot nalašč za sodobnega pianista.

Roland električni klavir DP603 se oblikovno razlikuje od ostalih modelov na trgu. Tanka in elegantna linearna zasnova ohišja ohranja minimalne krivulje in okras. Vgrajen pokrov tipkovnice se odpre, da zagotovi eleganten prostor za ustvarjanje, in se diskretno zapre z varnim mehkim padajočim gibom. Kljub svoji kompaktni globini 35 cm (13,5 palcev) ponuja DP603 enako hvaležnovzdržljivost, po kateri je serija DP znana že od leta 2003.

Vgrajeni vrhunsk sistem zvočnikov električnega klavirja ROLAND DP603 PE projicira topel, obdajajoč zvok z nadzorovano glasnostjo, ki vam omogoča glasno ali tiho igranje glede na dinamičnost skladbe, ki jo izvajate. Ta novi klavir gre še dlje, saj deluje tudi kot brezžični sistem zvočnikov, tako da vam ne bo treba "zatrpati" doma z dodatnim hi-fi ali stereo sistemom. Z uporabo brezžične tehnologije Bluetooth preprosto povežite Roland DP603 s svojim pametnim telefonom ali tablico in nato predvajajte svoje najljubše pesmi prek notranjih zvočnikov.

Učite se hitreje z vgrajenimi izobraževalnimi orodji in brezžično povezavo s klavirskimi aplikacijami

Učenje klavirja je lahko samotna izkušnja, vendar vas električni klavir Roland DP603 podpira na vsakem koraku. S 300 vgrajenimi skladbami, ki so pripravljene za poslušanje, boste napredovali v hipu. Če ga potrebujete, vgrajeni metronom poostri vaš čas, preden vgrajeni snemalnik oceni vaš razvoj. Funkcije USB predvajanja/shranjevanja izboljšajo vaše vaje in vam omogočajo arhiviranje nastopov, medtem ko način Twin Piano omogoča učencu in učitelju, da sedita drug ob drugem in igrata v istem obsegu tipk. In ne pozabite na učno moč aplikacij – s povezavo s tabličnim računalnikom iPad ali Android prek Bluetooth MIDI ali kabla USB lahko dostopate do sveta priljubljenih aplikacij in spletnih videoposnetkov vadbe. Odličen prvi korak je Rolandov Piano Partner 2, ki prikaže note notranjih skladb DP603 na zaslonu vašega tabličnega računalnika.

Tehnične karakteristike električnega klavirja ROLAND DP 603 PEGENERATOR ZVOKA: Super NATURAL Piano modelling POLIFONIJA: neomejena na klavirske zvoku, ostali zvoki 384 Zvoki: 307 Vgrajeni zvočniki: 2 x 30w VGRAJENE SKLADBA: 363 SKLADB VGRAJEN SNEMALNIK: snemanja audio in midi formatov Bluetooth: Audio in Midi Zaslon: LCD Mere: 1398 mm x 311 mm x 783 mm Teža: 47,7 kg Barva: črna matGARANCIJA: 10 LET

Morda vam bo prav tako všeč…