Roland RP 107 električni klavir

1,190.00 z DDV

 

 

Novi model šolskega digitalnega klavirja RP 107 je edinstveno razmerje med ceno in kvaliteto. Vgrajen tudi Bluetooth za povezavo s tablicami ali pametnimi telefoni.

 • 88 obteženih tipk
 • PHA-4 klavirske tipke – ivory feel
 • 15 zvokov
 • 256-glasna polifonija
 • Možnost MIDI snemanja
 • Efekti: ambientalni efekti, barva tona – temno/svetlo, 3d efekt prostora pri vhodu za slušalke
 • funkcije: metronom, dual, twin piano, transpose, snemanje
 • Bluetooth 4.2 Midi & Audio
 • Upravljanje preko aplikacije  Roland Piano App
 • Zvočniki: 2x 8 watts
 • Mere (W x D x H): 1378 x 410 x 982 mm
 • Teža: 37 kg
 • Barva: črna

Na voljo po naročilu

Roland RP 107 električni klavir

Vaše klavirsko popotovanje se začne tukaj..

Ko ste omejeni s proračunom in iščete prvi klavir v svoji družini, morata biti pri izbiri instrumenta vaši glavni prioriteti -  pristen zvok in ustrezna klavirska tipka. Cenovno ugodni novi model Roland RP107 zagotavlja oboje, zahvaljujoč priznanemu zvočnemu mehanizmu in delovanju tipkovnice, ki ga najdemo v  višjem razredu Rolandovih klavirjev. Instrument je s svojo obliko in pametno zasnovo videti privlačen; tradicionalni slog oblike se prilega vsakemu prostoru. Z vgrajenim Bluetooth® vmesnikom lahko povečate glasbeni užitek in pospešite učenje z mobilnimi napravami in spremljevalno aplikacijo Roland Piano.

Začnite na pravi način

Za pravilno učenje klavirja potrebujejo učenci trdne temelje za razvoj pravilnih tehnik in izogibanje slabim navadam, ki se jih je težko otresti. Podprt z desetletji Rolandovega razvoja, RP107 ponuja zvok in izrazmpst, ki ga ne boste našli pri drugih klavirjih v tem cenovnem razredu. Instrument RP 107 vam nudi veliko funkcij, ki izhajajo iz višjih modelov električnih klavirjev Roland. Te zmogljivosti bodo brezkompromisno spodbujale leta glasbene rasti.

Zvok in izraz, ki sta vodilna v svojem razredu

Tehnologija  SuperNATURAL Piano, ki jo zelo cenijo  glasbeni učitelji in profesionalni glasbeniki, združuje prefinjene tehnologije vzorčenja in modeliranja, ki v celoti reproducirajo kompleksne nianse akustičnega koncertnega klavirja. Ton se naravno spreminja kot odziv na dotik in dinamiko igranja, kar študente spodbuja k interakciji z zvokom in vsak dan izboljšujejo svoje sposobnosti.

Pravi akustični občutek

Klaviatura in pedala RP107 dopolnjujejo pristno akustično veliko izkušnjo, ki globoko povezuje igralca z izrazno močjo zvočnega mehanizma. Standardna tipkovnica PHA-4 z 88 obteženimi tipkami zagotavlja resnično uravnotežen odziv, skupaj s subtilnim klikom dejanja "escapement" in posebnim materialom Ivory Feel na belih tipkah. Sustain, soft in sostenuto pedala so vgrajena v zasnovo in so pripravljena za podporo različnih naprednih tehnik pedala.

Kompakten in privlačen

RP107 s svojim tradicionalnim slogom predstavlja brezčasen videz, ki se prilega vsakemu dekorju. Tanka omarica zavzame veliko manj prostora kot akustični pokončni klavir, dve osebi pa lahko instrument po potrebi premikata iz sobe v sobo. Eleganten pokrov zdrsne ven, da zaščiti klaviaturo, ko ni v uporabi, vgrajeno naslonjalo pa nudi priročen dom za note in mobilne naprave. S pametno organiziranimi kontrolami lahko pianisti hitro dostopajo do bistvenih funkcij klavirja brez motenj.

Sodobna povezljivost

Vgrajena avdio/MIDI povezljivost Bluetooth RP107 olajša uporabo mobilnih naprav za izboljšanje učnega potovanja. Pretakajte glasbo in izobraževalne vsebine prek sistema zvočnikov klavirja in igrajte zraven ali pa uporabite glasbene aplikacije MIDI, kot je GarageBand in druge, da razvijete kompozicijske sposobnosti. Na voljo so tudi vrata USB za povezavo z računalniki in bliskovnimi napravami za shranjevanje.

Morda vam bo prav tako všeč…